Konu: 50-51 anahtar görevi bugu......!!!!!! Cuma Mayıs 21, 2010 1:34 pm
EWT ARKDSLAR 50-51 ANAHTAR GÖREVİNİ BİLMEYEN
YOKTUR DEMİ?? 50DE AÇILIOR 15 M DAN FAZLA EXP
WERİOR VE BU GÖREVİ 65 LVLE KADAR YAPABİLİOSUNUZ
GÖREVCİYE GİDİN
sonra görevi aldıktan sonra size 1 kağıt werior o kağıttan 1 tane alın 1. aldınız kağıdın 1 anahtarını cvplayın ve sonra 2. kağıdı alın 2.ninde 2 ye kadar cvplayın sonra ilk kağıdı 3 sonra ikinci kağıdınyapın böle böle 4. kağıda kadar... sonra ilk görevi weriorsunuz görevi kabül etmior ( hane 45 göreivndeki bug gibi ) ama exp werior 65 lvl olursunuz 1 satte size ssde koyacam 1 günde 2 çar 65 üstü yaptım buraya koyacam su an 51e çar kasıom bugun ss koyacam yorumlarınızı ve bi tşkkürü eksik etmeyin bu bugunu bulan
[size=29]MesuT Başaran ( 1825) 10 mayıs 2010 takdim eder tşkkürü hakkedimi düşünüorsanız tşkkr etmeniz yeterli[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />
ronark=wabal ronark=vabal
bakın yapan çok 5-6 kişi yapamamıs ss koyacam onlarda yapar az sabır edin ++++ fixlenmemiş tşkkr edin bende sizler için elimden geleni yapam[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />[/size]
Kürde fırsat verme Ya Rab Dehre sultan olmasın Ayağını çarık sıksın Karnı bile doymasın Vur sopayı al haracı Asla iflah olmasın Ol bu çeşmeden gavur içsin Rum içsin Kürde nasip olmasın Vasiyetim oldur kim, Kürd bin kere yalvarsın. İnanma, kanma. Yakana bit, kapına Kürd dadandırma -----------------------------------------------------
Kürde fırsat verme Ya Rab Dehre sultan olmasın Ayağını çarık sıksın Karnı bile doymasın Vur sopayı al haracı Asla iflah olmasın Ol bu çeşmeden gavur içsin Rum içsin Kürde nasip olmasın Vasiyetim oldur kim, Kürd bin kere yalvarsın. İnanma, kanma. Yakana bit, kapına Kürd dadandırma -----------------------------------------------------