1299 - 17XX Maradon - Choas - Gemi Şavaşı - New Lunar War Sorunsuz...!!!
Yazar
Konu: 1299 - 17XX Maradon - Choas - Gemi Şavaşı - New Lunar War Sorunsuz...!!! Cuma Şub. 12, 2010 9:24 pm
DuvarLar Fixx ..! Hersey USKO ..!
Arkadaslar Suanda NET ' te Oldugumdan Dolayı Resim Cekemedim Kusura Baqmayın Fakat % 100 Usko Duvarlar Fix Gemi Savası Fix vs vs..
Beyler Moradon'da bitek su kaldı oda sanırım Fx yada Zones.tbl ile ilgili Neyse Konumuza Dönelim . Arkadaşlar öyle çok konuslar var hep laf hiç icraat olmayanlar var Onlar'ı Susturmak mümkün deil ama Az'da olsa Vol. Kısalım yeter (: Tekone'nin Yardımı Büyüktür onada teşekkürler oda Benimle Gece ve Sabah Ayakda ugrasıor . Bunu paylasmamım Nedeni Bu Zones Olayı beni iyice sıktı Ben Pelerinle Rebirthle extra işlerle ugrasmayı daha çok seviorum Artık Rahat Rahat Gönül rahatlığıyla server'ınızda kullanabilrisiniz . Çünkü Opd 1 Milyar'a yakın sayfa arasında 1 sayfa silinmis durumda yani hata vermior 31'de kesinlikle kalmıyor gidis gelislerde sorun yok . Diğer Zonelerdede Choas'da mesela havada doğarsanız /Goto 125 125 Yaparsanız Gelirsiniz . Bu DB ile ilgili Bende db'den anlamıorum ama Client için Elimden geleni yaptım . Mesela Size Örnek Zones.tbl Koydum içinine . +ZoneChange 101 = New Lunar War +ZoneChange 102 = Gemi Savaşı +ZoneChange 202 = Choas +ZoneChange 21 = Moradon Bunuda verdim Aklınızda Bulunsun diye . Neyse Buyrun Link Herkeze iyi Eğlenceler iyi Günler Daime Daha Güzel Paylasımlarda Bulusmak Üzere (: