Konu: LucasPAW~ Database V3 ~ PVP Bittigi AN ~Border ~ Chaos ~ RLB ~ Juraid ~Yeni Questler! Paz Mart 21, 2010 1:08 am
Kod:
LucasPAW Database | V3 | MSN > [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Kod:
Ve Geldik o Beklenen a'na
Sevgili Forum halk?na bu konuyu sunmaktan mutluluk duyar?m..
bu bir LucasPAW eseridir..
Hay?rl? Kandiller.
[LucasPAW]
[size=9]Uzun Bir Aradan Sonra Tekrar Bir Database Yapmaya Karar Verdim.[/size] [size=9]Hem Kandil Gününe Denk Geldi , Bu Arada Tüm islam Aleminin Kandilini Kutlar?m.[/size] [size=9]Hemde Geri Dönmemin ?erefine Payla?mak istedim., [/size] [size=9]Oyunu Dizayn Ederken Gözlerim A?r?d? Tam 3.Haftal?k Eme?im Vard?r.[/size]
Bi-Frost ve Sava?lar D???ndaki Zoneler Süre Sistemine Baki Degildir.
[size=9]Tüm Questleri Farkl? Zonelerde 1.Npc Bulu?turdum.[/size] [size=9]Tek Tek Test Edilip DenenBir Bir Databasedir.[/size] [size=9]Yeni Questler Eklendi.[/size] [size=9]Yeni Özellikler.[/size] [size=9]Sorunsuz Hiç Bir Bug Olmadan .[/size] [size=9]Tüm Npcler Yenilendi Usko Tarz? Olmu?tur. Ba?lang?ç Item Npcsi | Kiralik Verme.. Astetic Veda ( Usko Tarz? Yapt?m Tüm Eslant Questleri Ondad?r ) [ Bir ilk] Tüm Emc / Lüfer / Dodo Camp / Questleri Tamamen Usko Göre Dizayn Ettim. EVT,tutun tbl Her?ey bana aittir. ]Lütfen Npclerin isimlerini Degi?tirip DB Siz Yapm?s Gibi Yay?nlamay?n.] Zaten Her?eyde Benim Parmag?m Var. ------ Zaten Resimlerle Görüceksiniz Yapt?g?m Yenilikleri. 2.Tane Database Vard?r indireceginiz Dosyalar?n içinde. Bir Zor Exp Versionu | Birde Orta Version Exp Ayarl?. Questlere Uygun ?ekilde. Yapt?m[/size]
[size=9]Ba?layal?m Özelliklere.
[/size]
Kurdugunuz takdirde hiç bir sorun ya?am?caks?n?z..
[size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7]? Çe?itli Yarat?klara Eslantta High Class Itemleri At?lm??t?r .. [/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7]? Mesela Bir Yarat?kta 1.Item Tek Ç?km?yor Kar???k Ç?k?yor ( Apost Of Flames Kestiginiz ? Zaman Shard raptor ?ans?n?za ne ç?karsa [/size][/size][/size][/size]
[/size][/size][/size][/size]? Moradondaki Yeni Sistemler.. ( Kaul Vesaire )
[size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=7][size=16][size=9][size=9]? PARTY VS PARTY ARENASI VE MORADON QUESTLER ?[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=12][size=9]?[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]+ Usko Npcler Version 1500 Tipleriyle.. ( 1299 Demiyorum 1453 ' te Demiyorum ).[/size][/size][/size][/size][/size][/size] [size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=7]?+ [size=12]%94 Usko Chaotic Generator ( Yeni )[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=7]?+ [size=12]National Points K?rd?rma NPCSI ![/size][/size][/size][/size][/size][/size] [size=9][size=9][size=9][size=9][size=7]? [/size]+ Sentinel Quest[/size][/size][/size] [size=9][size=9][size=9][size=7]? + [size=12]Yeni Forgotten Temple Npc Questleri[/size][/size][/size][/size] [size=9][size=9][size=7]?+ [size=12]Zaman Birimi Npcsi - Ne Ne Zaman Ba?l?cak ..[/size][/size][/size] [size=9][size=7]? [size=12]+Ba?lang?ç ?temi.. [/size][/size] [size=7]? [size=16]+Kumar Sistemi ( Taroth )[/size][/size] [size=7]? [size=12]+SORUNSUZ USKO PEDDLER ( HEMES ) NCS ![/size][/size] [size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=12][size=9]? +Np K?rd?rma.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=12][size=9]?+[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] Ba?lang?ç Item Npcsi[/size] [size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=12][size=9]? + Castle Siege WAR Sorunsuz[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=12][size=9]?+ Sorusuz Usko Tipi Peddler/Hemes Nation Change Sistemi.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9][size=9].. Vesaire Binlerce Özellikler.[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [size=9][size=9][size=9][size=9][size=9]
[size=7][B?R ?LK ] : Evet Party Kurup Moradondandan ( Jin adl? npcden Kendine Oda Kurup Bir Party Davet Edebilirsiniz..?
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (+60 Seçenegi): +5 Shell Set +5 Raptor [ +7DE VEREB?L?R ] (+45) [size=12]Chitin Set ve El itemi +5 (+55 Seçenegi): +7 Chitin Set +7 EL ?TEM?[/size] [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
?ND?RD?G?N?Z DB'N?N BOYUTU NEDEN BU KADAR BÜYÜK DEMEY?N.. MAP DOSYASI O KADAR BÜYÜKLÜKTE . [ Map Dosyalar?n? Al?p Kendi Özel Fileslar?n?zda Kullanabilirsiniz ] Benim verdigim DBnin içindeki fileslar sadece server? test amaçl?d?r..
Dikkat
[ Patch Olarak Sadece [ Data Verilmi?tir ] O'da Dbnin Klasöründe. Genel Patch Diye. Juraid Border RLB Gibi Patchleri Koymad?m Art?k Yeni Clientler Ç?kt? Malümunuz Herkezde Var.
[size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][size=7][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
(+60 Seçenegi): [size=9]+5 Shell Set +5 Raptor [ +7DE VEREB?L?R ] (+45) [size=12]Chitin Set ve El itemi +5 (+55 Seçenegi): +7 Chitin Set +7 EL ?TEM?[/size] [/size]...