Sexo Anti-Cheat V1 Sistemi##Saglam Ebenezer##PWkoxp Engel## Saldırı Fix##Dal İçeri###
Yazar
Konu: Sexo Anti-Cheat V1 Sistemi##Saglam Ebenezer##PWkoxp Engel## Saldırı Fix##Dal İçeri### Perş. Haz. 10, 2010 11:08 pm
Sa beyler son gunlerde mıller para kazanma pesın ama korkmayın ben yanınızdayı artık ko-cuce halk ından yanayım
Sımdı Özelliklere geceyım hemen
1:Özel .exe ve packlenmistir... 2:.exe RisenCT.dll olmadan asla acılmaz 3:.exe un-pack olasa bile portlar sahte gozukur... 4:.exe girince oyun ismi yoktur yanı orası bosur...(pwkoxp engellemeye 1 yardım daha 5:ebenezer port degısıktır we yanında saldırı fix lemek ıcın Ebenezer Fix de bulunmaktadır... 6:Ebenezer ıcın hıc bır odbc acmanız gerekmes sadece port ısı war oda saten dosyanın ıcınde anlattım uygularsınız... 7:Ebenezer ' de pwkoxp we myko ıcın fıxlenmısır... 8:ebenezer c+++ hatası wermes 9: lvl cap 80 Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Arkaslar Bu anti-cheat ıcın cok ugrastım umarım hosunuza gıder.. Tutulursa Devamıda gelecektır...
Sexo Anti-Cheat V1 Sistemi##Saglam Ebenezer##PWkoxp Engel## Saldırı Fix##Dal İçeri###