Konu: Geri: Aqon-Tekone Uzun Pelerin v5 (Videolu) C.tesi Nis. 28, 2012 9:56 am
teşekkürler.
nizo
Konu: Geri: Aqon-Tekone Uzun Pelerin v5 (Videolu) Ptsi Nis. 30, 2012 1:58 am
tesekkurler
gokhan38
Konu: Geri: Aqon-Tekone Uzun Pelerin v5 (Videolu) Cuma Mayıs 04, 2012 8:26 pm
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
CountryReaL
Konu: Geri: Aqon-Tekone Uzun Pelerin v5 (Videolu) Salı Mayıs 08, 2012 6:53 pm
guzel
jasonnn31
Konu: Geri: Aqon-Tekone Uzun Pelerin v5 (Videolu) Çarş. Mayıs 09, 2012 3:58 pm
betbwetbbwg35
EreenN
Konu: Geri: Aqon-Tekone Uzun Pelerin v5 (Videolu) Salı Mayıs 22, 2012 4:57 pm
bakalım sağol
saltanat21
Konu: Geri: Aqon-Tekone Uzun Pelerin v5 (Videolu) Salı Mayıs 22, 2012 9:14 pm
JohnnieWaLkeR demiş ki:
Herkez'e Selamlar v4'den çok şikayet gelince Tabi haklı olarak şikayet bunlar . Bende bunu yapayım dedim biraz daha düzgün
1299 - 1351 Version'lar içindir .. Eksikler : Dxtleri Düzgün okumuyor (Herzmanki gibi) Parlaklık Yok
Gelicekler : n3joint ile kontrol edilen Cloak Pelerin Koşarken havaya kalkıcak Dxt'ler usko gibi okuyacak Yeterince dalgalı olucak
Neyse unutmadan Emek hırsızları indirmesin , yapılmış bişeyin dxt'sini değiştirerek siz yapmış olmuyorsunuz , Bu olmasa ztn Türkiye'de herkez bişeylerini paylaşırdı değilmi ?
Bu arada Bugune kadar Yanımda olan dostlarıma Teşekkürler : TEKONE[Saim] , Revenge[Mahir] , NoBody[Serkan] , Düşlerin_Sokağı [Can Abi] ve Aklıma Gelmeyenler onlardan çok özür diliyorum hepsine Teşekkürler
Bu Mesaji Görmek Için ÜYE OLUNUZ
AqoN v.4.1 Çizgi Sorunu Olanlar New Dxt
AqoN v4.1 de Çizgi Sorunu Olanlar Dxt'den Dolayı Oluyor Sorunlarınız Verdiğimi İndiriniz
Dxtler Size Layık Değil Ama İdare Ediniz...
Kullanım: İçerisinden Çıkan Cloak İsimli Dxtleri Item Klasörüne Atınız
Pelerin Yapımcı : AqoN DXT Yapımcı : Spyware Paylaşım Tarihi : 23 Ekim 2010 Rar Pass : Spyware DXT Özellikleri : - Özellikle sade pelerinlerde uskoya girip renklere baka baka yaptım. - Kenarlıkların boyutları uskodakine çok benzetildi. Oranları bir taraf büyük bir taraf küçüktü eşitlenmeye çalıştım. - Normalde DXT'ler uzaktan bulanık gözüküyordu. Görebileceğiniz uzaktan en net DXT olarak ayarlandı... - Elimden geldiğince tüm Royal desenleri koydum..
Açıklama : Selamın Aleykum Pvp-Kent'i halkı bildiğiniz üzere ben bu aleme basit bir DXT Editor olarak girmiştim. Uzun süredir paylaşım felan yapmıyordum. Hatırlarsanız AqoN V4 ' ün ilk Dxt'lerini yapanda bendim ve Selim kardeşimiz yeni Pelerini paylaşınca yine ilk demiyim Can Abi'm Sağolsun sizler için dün paylaştı. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve sizlere güzel bir DXT Arşivi sunmaya çalıştım.. umarım başarılı olabilmişimdir. Eğer birazcık emek harcadığıma inanıyorsanız bir teşekkürü borç biliniz. herkes'e teşekkürler.. rastgele....
Kullanım : Rar ' ın içindeki "Item" Klasörünü Clientinizin ana dizinine atınız..
Bu Mesaji Görmek Için ÜYE OLUNUZ
teşekür ederim
WhatWomenWant
Konu: Geri: Aqon-Tekone Uzun Pelerin v5 (Videolu) Perş. Mayıs 31, 2012 9:51 am
Eline saglık denicegim
s_yamson
Konu: Geri: Aqon-Tekone Uzun Pelerin v5 (Videolu) Çarş. Haz. 13, 2012 12:37 am