Clientte Son Nokta 【★】Tüm Zoneler【★】Yeni Skiller【★】%100 Usko Görünüm【★】Yeni Skiller【★】Zoneler【★】Resimli Anlatım【★】
2 posters
Yazar
Konu: Clientte Son Nokta 【★】Tüm Zoneler【★】Yeni Skiller【★】%100 Usko Görünüm【★】Yeni Skiller【★】Zoneler【★】Resimli Anlatım【★】 Ptsi Tem. 12, 2010 3:53 pm
Selamın Aleyküm NedesekForum Halkı ! 2 Haftadır Üzerinde Calıştıgım Full Client Sizlere Sunmak İstiyorum
Bu Client’in Sorunlarının Çözülmesi,Eksiklerinin Tamamlanması ve Upload’ı Tamamen Şahsıma Aittir.(Waqabond)
Full Client Sorunsuz 2010,Tüm Patch Mevcuttur.
İcindeki Herşeyin Listesi=
Gelelim Client’imizin Özelliklerine [Resimler Aşağıdadır] Ekli Olan Zone’ler -BDW -Dark Land -Juraid Mountain -Felankor Lair -Krovaz -Dark Land -Chaos -Gemi Savaşı -Bi-Frost -Andream -Usko Eslant -Ronark Land Base -Monster Stone
-Client’in Skin’i Fire Drakedir.[Yeni Chaos Skill Sayfası,Karakter Sayfası Eklidir,Bugların Çoğu Çözülmüştür] -Reklam’a Dair Bir Harf Bile Yoktur. -Usko Pelerin v4 Bulunmaktadır.[Yukarıya Doğru Yükselen Çizgi Fixlenmiştir.] -Çift Renk Pathos Glove’s Bulunmaktadır. -Rebirth Itemler’+11 Rebirth Gibi Parlar Rebirth Olmayanlar İse Parlamaz. -Sol Invertory Sorunsuz ve Görünümü Nettir. -Usko Gibi ElMorad ve Luferson’da Bayraklar Dalgalanır. -NPC Lerin Üzerinde İşaretler Vardır,Hemde Yanıp Söner -Görev’e Dayalı DB’lerde Görev NPC’lerinin Açılmaması Fixed Sorunsuz Çalışır. -Bütün Armorlar Olduğu Gibi Görünür Yani Sheller Dragon Shell Valkyrie’ler Bahamut Gibi Falan Saçmalıklar Yoktur.[Resimlerde’de Göreceksiniz] -Bütün Skiler Abartmyorum 4 Jobun’da 1’den 83’e Kadarki Bütün Skileri Sorunsuz Görünür Çalışır. -Cz,Andream,Ronark Land Base vs.’deki Bütün Guard Tower’lar [Kuleler] Usko Still’dir -Usko DB’lerdeki Görev Takıları ve Görev Kıyafetleri [Royal Chitin’ler] Sorunsuz Görünür. -Tüm Mob’lar [Yaratıklar,Npcler vs] Sorunsuz Görünür. -Yeni Tıklama Halkası Eklenmiştir.
Tüm Itemler Eklidir.(Usko,Japko,Koreako,Rebirth) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Diğer Resimler
Fire Drake Skin + Usko Pelerin v4 [Bugsuz] + Çift Renk Pathos Glove + Usko Skill ve Karakter Sayfası [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Npc’lerin Üzerinde İşaretler Vardır Üstelik Yanıp Söner. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Tüm Jobların Skileri Sorunsuz Görünür Çalışır. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sol Invertory Sorunsuzdur ve Nettir. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Konu: Geri: Clientte Son Nokta 【★】Tüm Zoneler【★】Yeni Skiller【★】%100 Usko Görünüm【★】Yeni Skiller【★】Zoneler【★】Resimli Anlatım【★】 Ptsi Ekim 11, 2010 7:53 pm
part4 download edilmiyorrrr.....
JohnnieWaLkeR
Konu: Geri: Clientte Son Nokta 【★】Tüm Zoneler【★】Yeni Skiller【★】%100 Usko Görünüm【★】Yeni Skiller【★】Zoneler【★】Resimli Anlatım【★】 Ptsi Ekim 11, 2010 9:43 pm
hemen düzeltiyorum k.bakmayın
Clientte Son Nokta 【★】Tüm Zoneler【★】Yeni Skiller【★】%100 Usko Görünüm【★】Yeni Skiller【★】Zoneler【★】Resimli Anlatım【★】