AktifHile Multi Client (1859),Multi Client 1859, win7, vista&xp De Çalışır Resimli Anlatım
4 posters
Yazar
Konu: AktifHile Multi Client (1859),Multi Client 1859, win7, vista&xp De Çalışır Resimli Anlatım C.tesi Ocak 15, 2011 3:46 am
Download Linki:AktifHile Multi Client İndir
AktifHile Multi Client Hakkında Bilgi:AktifHile Multi Client (1859) Bilgisayarınızdan Birden Fazla Char Açmanıza Olanak Sağlayan; Windows7,Vista ve Windows xp de Çalışan Multi Clienti Sizler İçin Paylaşıyorum.
İlk Deneyimim Olup Bundan Sonra Sürekli Yenilenecektir. Şimdilik Sadece Multi Client Var Koxp'u Da Bitirdiğim Zaman Yine Siz AktifHile Üyelerine Paylaşacağım...
Konu Sürekli Güncel Kalacaktır Ve Yapamayan Sorun Yaşayan Arkadaşlara Pc Başında Olduğum Müddetçe Yardım Edeceğim.
AktifHile Multi Client İle Oyuna Giriş: 1) İlk Olarak Aşağıda Verdiğim Download Linkinden Multi Clienti İndiriniz. 2) Winrarlı Dosyanın İçindeki Klasörü Yeni Bir Klasör Oluşturarak Çıkartınız. 3) Daha Sonra Aşağıda Resimde Kırmızı İle Belirttiğim Dosyaya Çift tıklıyoruz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 4)Açılan Sayfada Başlat Bakim Yazan Yere Tıklıyoruz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 5) Açılan Pencereden Knight Online.exe Nin Bulunduğu Dizini Seçiyoruz Ve Aç Diyoruz ( Resimdeki Gibi) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 6) Ve ID Şifre İle Oyuna Giriş yapıyoruz