* Tüm Sunucu Dosyaları %100 Türkçe Arayüzlüdür. * Tüm Sunucu Dosyaları Tek Tek Yapılandırılmıştır.(Evt/Log/Map Yapısı Vardır.) * USKO(15xx/17xx/18xx) Moradon/Luferson ve El Morad Castle Kullanılan Clientlerde Her İki Irkın İlk 5 Clanın Bayrağı Otomatik Olarak Dalgalanmaktadır. * GameServer(Ebenezer) / KillSwitch,Stackoverfloo,255 Stat Bug,Merchant Hack,Authority Hack,Takı Bug vb. Buglar Düzeltilmiştir. * A/B/C Trade Dupesi Düzeltilmiştir. * Oyuncu NP Sembolleri ve Clan Sembolleri Otomatik Olarak Güncellenmektedir. * Tamamiyle Yeni Login Server(Patch v.b. Problem Yoktur Yeniden Yazılmıştır). * Yeni Login Serverda MAIN_LOGIN (@IPAddress varchar(15)) Eklenmiştir. * AIServer Kapatılınca Askıda Kalmaz Kapanır. * Ardream/Ronark Land Base ve Ronark Land'da %100 USKO Olarak Çalışmaktadır, Warp Gate den Giriş Yapılabilmektedir. * Reload_EVT, NOTICEALL ve TP_ALL Komutu Mevcuttur. * Premium Barın Altındaki Kutucuklar Çoğaltılabilir ve İçerikleri Doldurulabilir. * Ek Server Dosyası Kesinlikle Gerektirmez GameServer(Ebenezer) Üzerinden Ayarlar Butonu İle Tüm Ayarları Yapabilirsiniz. (Örnek : PVP Zonelerde Gelen ve Giden NP leri Ayarlayabilme, Giriş Çıkış Levellerini Belirleyebilme, PUS Adresi ni Değiştirebilme, Oyun Level Sınırını Belirleyebilme v.b. Seçenekleri Düzenleme Olanağı) * Gameserver(Ebenezer)'de Live Chat sistemi Anlık Oyunda Konuşulanları İzleme Olanağı ve Online Listesinden Oyuncu Arama ve Mevcut Oyuncunun Kullandığı Programları Görebilme, Kapatabilme ve Dilenirse silebilme Şansının Yanı Sıra Ban,DC ve KILL İmkanı. * Ardream / Ronark Land Base ve Ronark Land Monument Eklendi. ( Monumenti Kesilen Bölgede Kesen Kişinin Adı Geçer ve Kesen Kişinin IRK'ı +15 NP Fazla NP Alır / Taki Diğer IRK Monumenti Kesene Kadar [Monumentler Kesen IRK'a Dost Olur] ) - Monumentler Kesildiğinde Geçen Yazı "GameServer Üzerindeki Ayarlar Butonundan" Ayarlanabilme Olanağı. * Yapay Zeka Geliştirildi, Ardream ve Ronark Land Base'de Monsterler Siz Atak Yapmadan Karşılık Vermemektedir. * DeathLoglar da Artık Eğer Kesen veya Kesilen Oyuncu Party İçinde ise Party Üyeleride [PartyMember1|PartyMember2] Şeklinde Oyunucuların Yanında yazmaktadır, Böylelikle Gerçek NPT Yapılan Kişi Kolayca Saptanabilmektedir. * TBL Koruma Sistemi İle Korumak İstediğiniz TBL Dosyalarını Koruyabilirsiniz. * WallHack/SpeedHack/Seri Skill v.b. KOXP'lar Çalışmamaktadır, Özel Şifreleme İle Veriler Gönderilmektedir. * .NET Framework v.b. Ek Yazılım Gerektirmez / Tüm İşletim Sistemlerinde Çalışmaktadır / WinXP / WinVista / Win7 * Daha Buna Benzer Bir Sürü Yenilik...
Dosyalar tarafımca uplanmıştır, NANGuard\NANUpdate.exe içersinde IP yazılı onu değiştirmeniz gerekiyor sadece, Decrypt edilmis unpack hali var bende ama onu vermiyorum..
Download Part1 (Login Server, AIServer, Aujard, Extra [Oto duyuru programı ve NANGuard a özel TBL leri aynı dosyada birlestiren program) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Rar pass: 31QWcE3$1>^#+ )
Download Part2 (Ebenezer) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Rar pass: x!23V#>'^+1Sx31 )
AKUMA ile alış & veriş yapmayın, adam üçkağıtcı hep size bunu belirttim fakat beni dinleyen olmadı. 1705 Server files yaptım satıyorum vs. gibi dolanıyordu ortalarda ben dedim size emulator o diye siz yok degildir falan filan inandınız tabi kazıklamış 5bin tl ye TurkeyKO sahibine. XSkip alımını int üzerinden yaptı adam, sorunlarla karsılasanlara yardımcı bile olmadı adam s*klemedi bile. Kimin ne olduğunu herkez biliyor. Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış.
- Nero & FreeManTR
En son DarKStoRmZ tarafından Cuma Tem. 09, 2010 12:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
xxgsxx
Konu: Geri: NANGuard v1.351 Anti Cheat (Lisanssız) Cuma Tem. 09, 2010 3:02 am
S.a. Güzel Paylaşım Ama Rar'ın Şifresinde Sorun Var Galiba Ya da Ben Yanlış Giriyorum Tekrar Yazarmısın Rar Şifresini Teşekkürler Paylaşım İçin Sağol